650 gram Paketli Donuk Kıymalı Boşnak Mantısı
Diğer adıyla Mantije olarak bilinen Boşnak mantısı severek tüketilen besinler arasında yerini alır. Tarihi kültürü nedeniyle ayrı bir önem kazanan besin Boşnak kültürünün vazgeçilmez yiyecekleri arasında yerini alır. Farklı iç harç tercihleri ile çeşitlenir. Özel hamur açma tekniği sayesinde tadına doyulmayacak bir lezzet tadımı yaşatır. Kullanılan harç, yufka açma teknikleri ve pişirme detayları ile yemek masalarının gözdesi olur. Kıymalı Boşnak mantısı içerisinde bulunan harç sayesinde lezzetli bir yiyecek haline gelir. Pişme sürecinin öncesinde iç harcı da çiğ olarak tercih edilir. Kuru soğan ve kıymanın leziz birleşimi baharatlar ile süslenir. Üretiminde helal kıyma kullanıldığı ve hijyenik bir ortamda üretildiği için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. İnce ve küçük parçalar halinde doğranan soğan fırınlama işlemi sırasında kıyma ile suyunu bırakır. Baharatların homojen karışımı ile tadına doyamayacağınız bir lezzet ortaya çıkar. Boşnak mantısının hamuru diğer el açma yiyeceklerden farklıdır. Yumurta büyüklüğünde kesilen bezeler ince olacak şekilde açılır. Hamurlar üst üste getirilir ve defalarca açma işleminden geçirilir. Tamamen karışan hamura iç harç eklenir. Eşit şekilde tepsiye dizilen kıymalı Boşnak böreği mantısı pişirilmeye hazır hale gelir. Dondurulmuş ve çiğ olarak gönderilen Boşnak mantısı ısıya dayanıklı pişirme tepsisi içerisinde gönderilir. Yüksek ısıları dahi tolere edebilen dayanıklı kağıt sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kuhinja aracılığı ile lezzetinden doyamayacağınız Boşnak mantısına ulaşabilirsiniz.
Her el açması yiyeceğin hamur yoğunluğu, kullanılan malzeme ve açma tekniği farklılaşır. Boşnak mantısı yani pita böreği için bu durum daha özel hale gelir. Profesyonel teknikler ile açılan yufka uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkar. Ciddi emek gerektiren işlemler sayesinde tadına doyulmayacak lezzetlere ulaşım sağlanır. Tarihi kökeni ile çok eskilere dayanan börek Boşnak sofralarının gözdesi olarak bilinir. Özel günlerde, misafir ağırlamaları ve günlük yaşamlarında sıklıkla tercih ettikleri görülür. Doğal ve hijyenik ortamlarda hazırlanan kıymalı Boşnak mantı böreği özel işlemlerden geçer. Sizlerin sağlığı düşünülerek hazırlanan ürünler tadından taviz vermeyecek şekildedir. Özel dondurma tekniği sayesinde 8 ay süre ile buzdolabının derin dondurucu bölmesinde saklanabilir. Acil misafir geldiğinde pratik olarak sunuma çıkarabilirsiniz. Doyuruculuğu açısından yeterli bulunan börek ile akşam yemeğini sonlandırabilirsiniz. Pratik ve kolay pişirilmeye hazır olarak üretilir. Dış bölmesinde tercih edilen kutusu profesyonel çalışma sonucu ortaya çıkar. Çiğ ve donuk olan hamura zarar gelmesini önleyen paket içeriği kaliteli malzemeler kullanılarak oluşturulur. Lezzetli ve pratik pişirme tekniği ile ürünü tercih edebilir beş çaylarına alternatif olarak sunabilirsiniz.
İç harçları börek ve mantı tarifleri için en önemli unsurlardan biridir. Yiyeceğin tadını tamamen etkileyen iç harçlar özenle hazırlanır. Kuru soğan ve kıymanın eşsiz birleşimi ile ortaya çıkar. Helal kıyma kullanılan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. İnce şekilde doğranan kuru soğan suyu tamamen süzüldükten sonra kıyma harcının içine karıştırılır. Kaliteli dana kıyma ince bir şekilde çekilir. İki lezzetin birleşimi baharatlar ile taçlandırılır. Açma işleminden sonra hazırlanan özel harç yufka hamuru ile birleştirilir. Hem iç harç hem de yufka hiçbir şekilde ek bir pişirme işlemine uğramaz. Özel koparma tekniği kullanılarak şekillendirilir. Çiğ olarak hazırlanan karışım dondurulur. Ayrıcalıklı dondurma teknikleri sayesinde iç harcın besin değeri ya da tadında herhangi bir değişime rastlanmaz. Pişirme işlemi deneyimleyenler tarafından pratik bulunan bir bölümdür. Kendi pişirme tepsisi ile gönderilen ürün kısa sürede sunuma hazır hale gelir. Pişirme süreci içerisinde hem iç harç hem de yufka pişer. Yufka ve iç harcın aynı anda pişmesi ile ortaya çıkan lezzetli ve sağlıklı ürünü Kuhinja’nın sitesinde yer alan Boşnak mantısı satın al bölümünden ulaşabilirsiniz.
Dondurulmuş ürünler doğru teknikler kullanılmadığı takdirde sağlığınınızı tehdit edebilecek boyutlara ulaşır. Kuninja profesyonel saklama, dondurma ve paketleme tekniklerinden faydalanır. Büyük bir özen gösterilen ürünler yapılış aşamasından itibaren aynı tedbiri sürdürür. Sizlere en iyi hizmeti verebilmek için kalitesinden ödün vermez. Boşnak böreği için en ince detaylara hakim olur ve tarihi kültür esintilerini lezzetlerinde kullanır. İç harcı ile değişen içerikleri her tatta aynı özen ile sunulur. Ürünlerin sizlere sağlayacağı kolaylık ve ulaştıracağı lezzete rağmen uygun fiyatlandırma aralığı göze çarpar. Büyük emekler sonucu ortaya çıkan kıymalı Boşnak mantısı sipariş kategorisini inceleyebilir, uygun fiyatından faydalanabilirsiniz. Yoğun iç harcı, en ince detaylarına kadar düşünülmüş yufka hamuru ve profesyonel saklama tekniği ve uygun fiyatı ile satın alabilirsiniz. Yiyeceklerin kalitesinden ödün vermeyen firma kutu içerisinde özel pişirme tepsisini dahi sizlere gönderir. Bu sayede hem pratik hem de zirve lezzetlere ulaşma imkanı tanır. Hazır, donmuş ve çiğ olarak gönderilen Boşnak mantısı böreği uygun fiyatı ile kolaylık sağlar. Misafirlerinize, ev halkınıza ya da özel günlerde derin dondurucudan çıkarıp kolay bir şekilde yenilebilir hale getirebilirsiniz. Dondurulmuş Boşnak mantısı her anlamda avantaj sağlayan, profesyonel ellerden geçen ve pratik kullanımı ile dikkat çeken bir üründür. Helan dana kıyma kullanımı ile ürünü tercih edebilir, özel paketleme ve uygun fiyatı ile göze çarpan ürünü satın alabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.