Ajvar Sosu - Közlenmiş Biberli ve Patlıcanlı Boşnak Sosu
Ajvar, Balkanlarda sıklıkla tüketilen ve genellikle kış hazırlığı olarak hazırlanan közlenmiş kırmızı biber, közlenmiş patlıcan, domatesin lezzet kattığı bir tür kahvaltılık sos ve mezedir. Ajvar, aynı zamanda Ayvar diye de bilinir. Ajvar sos, kahvaltılarda ya da meze olarak tüketilebildiğinden ekmeğin üzerine sürüldüğünde enfes tatlar ve lezzetler hazırlayabilirsiniz.
İçindekiler: Közlenmiş Kırmızı biber, közlenmiş patlıcan, domates, ayçiçek yağı, tuz
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.